TIRANË– Zëvendës ministri Besart Kadia u ka kërkuar kontrollorëve të Albcontrol që të sillen si ‘Nënë Tereza’, siç ka emrin edhe aeroporti në Rinas. I ftuar në ‘Open”, Kadia tha se Nënë Tereza ishte shenjtore dhe thoshte se në kohët e vështira, duhet të durojmë me pak lekë.

Referuar këtyre fjalëve, Kadia tha se edhe kontrollorët duhet të duronin të paktën deri në maj, me kaq para.

Advertisements

“Unë mendoj të sillen si Nënë Tereza, siç ka edhe emrin vetë aeroporti. Nënë Tereza ishte shenjtore dhe thoshte se në kohët e vështira, duhet të durojmë me pak lekë. Edhe kontrollorët duhet të duronin të paktën deri në maj, me kaq para,”- tha Kadia.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements