Televizioni në vitet e fundit ka qenë në një garë të vazhdueshme me rrjetet sociale dhe platformat e ndryshme online duke konkurruar se kush do të jetë në vend të parë.Shiko vid

Në televizion ditët e sotme nuk ka më rëndësi përmbajtja që transmetohet, por e rëndësishme është që ajo përmbajtje të sjellë mijëra apo miliona klikime. Gazetarët por edhe figurat publike shpesh herë për të qenë në qendër të vëmendjes, për të fituar famë si dhe për të marrë sa më shumë klikime, zhvillojnë debate të inskenuara ose nxisin pr.ovokime me qëllimin që të zbulojnë ‘ska.ndalin’ e radhës.

Advertisements

Por ka raste kur edhe një pyetje jo e formuluar mirë nga gazetarët mund të cënojë ose të den.igrojë imazhin e të ftuarve duke çuar në ndërprerjen e intervistës, ose akoma më keq, duke ndezur një ko.nf.likt midis dy miqve të ngushtë i cili mund të vazhdojë për një periudhë të gjatë. I tillë ishte dhe rasti i ko.nf.liktit midis Xhensila Pere dhe gazetarit, Ronaldo Sharka, të cilët disa javë më parë patën një debat të zj.a.rrtë në programin e këtij të fundit.

D.ebati midis tyre kishte nisur për shkak të një pyetjeje të bërë nga Ronaldo ku i thotë Xhensilës se e ak.u.zojnë si të pamo.ralshme në rrjetet sociale. Në këtë momente intervista mori një drejtim tjetër dhe Xhensila i është përgjigjur Ronaldos me të njëjtën monedhë duke i thënë se dhe atë publiku e mendon si ho.mos.e.k.sual.

Mbrëmjen e sotme në programin “Dua të të bëj të lumtur” kishte ardhur në studio Ronaldo i cili kishte menduar se nëpërmjet emisionit ai do të krijonte një urë komunikimi me Xhensilën që të shu.ante de.batet dhe kon.fli.ktin e gjatë midis tyre. Ronaldo në studio rrëfeu se ajo pyetje nuk ishte e qëllimshme, madje se e gjitha kishte qenë një keqkuptim. “Unë nëpërmjet pyetjeve po s.u.lmoja fenomenin, por pashë që dhe Xhensilën në rrjetet sociale e a.ku.zo.nin, prandaj mendova se nëpërmjet pyetjes do të sqaroja gjithçka”, u shpreh gazetari.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP