Sindi është shprehur se ka dhënë shumë për Muratin dhe më pas ka ngritur dyshime se ka gjëra që nuk ia thotë sic duhet.

Megjithatë, Murati u përgjigj se nuk mund të tregojë në çdo moment dashuri ndërsa komunikimi mes tyre është tepër i rrallë.

Advertisements

Sindi: Kam dhënë sinqeritetin tim. Murati kam përshtypjen që ka gjëra që nuk m’i thotë, edhe në pjesën e ndjenjave, nuk m’i thotë tamam.

Murati: Nuk mund të tregoj çdo moment dashuri dhe problemi është se po dalim në takim dhe në studio nuk kemi komunikim apo afrimitet dhe mua më duket sikur dalim për të dalë. Prandaj kemi folur më shumë për këto gjërat.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP