Sindi është pyetur nga ndjekësit në lidhje me raportin e saj me Muratin.

“Pse nuk del jashtë me Muratin e ta vazhdoni dashurinë tuaj jashtë? Ishte pyetja që iu parashtrua nga një ndjekës në Instagram.

Advertisements

Sindi tha se nuk është e dashuruar me askënd.

“Unë nuk jam e dashuruar ende me dikë aty ndryshe do të shihnit Sindin duke e marrë perdore e duke dal nga emisioni”, ka qenë përgjigjja e Sindit.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP