KQZ zhvilloi sot shortin e përzgjedhjes dhe renditjes së partive politike në fletën e votimit.

Pasi u përzgjodhën nga 1-12 përfaqësuesit e partive politike, ata zgjodhën goglën e tyre “të fatit” dhe në bazë të përzgjedhjes individuale është dhe renditja e tyre në fletën e votimit, si më poshtë, nga 1-12.

Advertisements

1 – Partia Social Demokrate

2 – Balli Kombëtar

3 – Lëvizja Demokratike Shqiptare

Advertisements

4 – Bindja Demokratike

5 – Aleanca Ora Kombëtare – Emigracioni – Bashkimi Popullor dhe Konservatorët, ose shkurt AOKBEPEK.

6 – Lëvizja Socialiste për Integrim

7 – Nisma Thurje

8 – Lëvizja e Re

9 – Partia Demokratike dhe Aleatët

10 – Aleanca Demokracia e Re

11 – Lëvizja për Ndryshim

12 – Partia Socialiste

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP