Një zonjë pastruese profesionale vendosi një video në TikTok dhe tregoi se si duket pastrimi i një apartamenti të ty mosur për 21 vjet.

Pamjet tregojnë atë duke hequr depozitat e portokallit që ishin grumbulluar nga depozitimi afatgjatë i tymit nga muret, dhe ai gjithashtu tregon dyshemenë në të cilën mbetën vendet më të ndritshme – ato ku qëndronin mobiljet.

Advertisements

Sa pi sllëk ajo hoqi mund të shihet nga uji shumë i ndy rë që ajo derdh, dhe pjesët e djegura mund të shihen në qilim, mbi të cilin binin hiri dhe bishtat e cigareve. Pamjet shpejt filluan të shpërndahen në këtë rrjet social dhe videoja e parë u shikua nga 2.4 milionë njerëz.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP