Izolimi mëse 1-vjecar prej koronavirusit ka rezultuar dramatik për shumë biznese, por edhe u ka ndezur pasionin të tjerëve për të kundërtën.

Këtë e shfrytëzoi edhe britanikja, Sophia Sutton-Jones, tashmë një bukëpjekëse.

Advertisements

Dëshira e saj për të gatuar produktet e brumit ka nisur herët, por u zhvillua veçanërisht përgjatë pandemisë.

“E fillova vitin e kaluar, në prill, kur u futëm në karantinë. Gjithmonë kam bërë bukë, që e vogël.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP