Ulja e temperaturave prej dy ditësh ka rikthyer reshjet e dëborës në gjithë rrethin e Bulqizës, të shoqëruara me erë të fortë dhe temperatura të ulëta duke sjellë probleme në akset nacionale dhe ato rurale!

Aksi rrugor Bulqizë-Peshkopi dhe Bulqizë-Tiranë kalohet pa zinxhir, ndërsa në akset rurale kërkohet përdorimi i tyre. Reshje dëbore ka pasur edhe në gjithë territorin e Bashkisë Dibër.

Advertisements

Në zonat malore mbi 800 m trashësia e borës shkon deri në 10 cm, si në Kalanë e Dodës, Selishte dhe Zall Dardhë). Ndërkohë rrugët nacionale janë të kalueshme dhe nuk ka probleme deri tani.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements