Një autobus me turistë kosovarë është sul muar me gurë mbrëmjen e së mërkurës në afërsi të urës së limit, në Berane të Malit të Zi. Raportohet se shoferi i autobusit ka denoncuar rastin në policinë e Rozhajës. Nuk dihet se përse është kryer ky su lm, ndërsa nuk ka raportime për të lën duar.

“Gjithçka është një inci dent spor adik. Një gur, një dritare. Asgjë e organizuar”, tha policia malazeze.

Advertisements

Sul mi ndodhi në një ditë të shënuar, 13 vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

“Absurdi më i madh në tërë këtë rrëfim është se patrulla e policisë në Berane ishte vetëm 200 metra larg vendit të ngjarjes. Dhe kur organizatorët e udhëtimit kanë shkuar ta paraqesin rastin, ata u kanë thënë se mund të vazhdojmë rrugën sepse asgjë nuk mund t’u ndihmojnë”, ka shkruar Semir Kardovic, konsulent në një Agjenci Turistike në Rozhajë.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP