Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë përfshirë ditët e fundit nga i ftohti ekst rem, ku për shkak të temperaturave shumë të ulëta kanë ngrirë disa lumene dhe liqenj.

Gjithashtu edhe Ujëvara e Niagarës ka ngrirë plotësisht, duke krijuar një pamje piktoreske që rrallë herë të jep kënaqësinë ta shohësh e ta shijosh në këtë formë.

Advertisements

Fotot e mëposhtme i tregojnë pamjet mahnitëse, të cilat po qarkullojnë me shpejtësi në rrjet.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements