Ky është momenti tron ditës një migrant marokenë u gjet i fshehur brenda një thesi me hirit tok sik nga rojet spanjolle të kufirit.
Menduan se ishte i vde kur,por ai i sul mon, oficerët e policisë në Spanjë zbulojnë një emigrant në një thes të mbushur me lëndë helmuese

SPANJË-Oficerët e policisë në Spanjë, kanë gjetur brenda një thesi me lëndë helmuese një burrë me origjinë marokiene.

Advertisements

Sipas DailyMail, oficeri i Gardës Civile dalloi këmbën e burrit brenda një thesi dhe mendoi se ai kishte vde kur, duke qenë se brenda kishte lëndë hel muese. Por shumë shpejt zbuluan se ai ishte gjallë pasi i sul moi. Burri mund të shihet teksa ngre grushtin e tij kundër oficerit

Garda Civile e Spanjës ka thënë se burri është dërguar në spital dhe se nëse nuk do të ishte gjetur, brenda disa orësh do të kishte vd ekur. Thesi në të cilin po fshihej përmbante një lëndë, me grimca të imëta të prodhuara nga djegia e qymyrit në stacionet e energjisë. Hiri po eksportohej në Spanjën kontinentale, ku zakonisht përdoret në riparime betoni, çimentoje dhe rrugësh.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP