Ambulancat vijojnë që të sjellin pacientë në spitalin Infektiv, edhe pse mjekët shprehen se kapacitetet e tij janë drejt ezaurimit.

Ndërkohë që siç shihet dhe në videon e mëposhtme, një pacient që ka qendruar për disa minuta në një nga ambulancat e urgjencës kombëtare në oborrin e Infektivit, është dërguar më pas me ambulancë në spitalin Shefqet Ndroqi.

Advertisements

Edhe aty situata nuk duket të jetë më e mirë, pasi mjekët që thanë që dje në drekë se nuk kishte më vende, por mund të jetë liruar ndonjë krevat, nëse ndonjë pacient ka lënë spitalin, ose në rastin më të keq ka humbur jetën.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP