64-vjeçarja, Lesley Maxeell, trainere fitenessi me profesion, ka treguar për mediat vëmendjen e tepërt që merr prej burrave, shumica e të cilave janë në moshë me mbesën e saj. Lesley është shprehur se ushtrohet për orë të tëra në palestër dhe se ka krijuar forma tepër të tonifkuara. Ajo është shprehur se stërvitet me mbesën e saj 19-vjeçare Tia, nga e cila shpeshherë merr borxhë edhe veshjet.

“Nuk më pëlqen të vesh rroba të përcaktuara për një grupmoshe të caktuar. Kjo sepse njerëzit nisin të diskriminojnë nga mosha e një personi dhe mendojnë se sipas saj, duhet të kesh një pamje të caktuar.”

Advertisements

“Përse duhet të jesh i plakur e i sëmurë kur nuk je i tillë. Përse të mos ndjehesh në majë të botës?”

Lesley ka treguar dhe për ngacmimet e shumta që merr në rrjete sociale, ajo thotë se askush nuk e beson që është plot 64 vjeçe.

“Më pëlqen shumë stërvitja dhe si në stërvitje dhe në skenën e konkurrimit mbaj bikini të vogla”.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP