Një lajm i tri.shtë ka ardhur mëngjesin e sotëm për botën e sportit. Ish-futbollisti i Interit, Bolonjës, Napolit dhe Pistoiese vdiq këtë mëngjes në një spital në Milano në moshën 71-vjeçare.

Kujtojmë që në muajin nëntor ai i shtuar në spital pasi rezultoi pozitiv me COV.ID-19. Mirëpo gjatë qëndrimit në spital mjekët konstatuan një përkeqë.im të pato.logjive të mëparshme dhe ai u vendos përpara një sfide mjaft të vështirë. Duhet të pranonte ose t’i prisnin këmbët dhe të jetonte, ose të vdiste.

Advertisements

Sporti në zi/ I prenë këmbët pas infe.ktimit nga CO.VID-19,

“Kur mjekët më thanë:’Z. Bellugi ke një orë kohë për të vendosur’- këmbët e mia ishin të zeza deri në ijë, ‘Dëshiron të jetosh apo të vd.esësh? Sepse nëse dëshiron të jetosh duhet të presim këmbët’- Unë menjëherë thashë se doja të jetoja, nuk doja të vd.isja.”, rrëfente ai pas operacionit të vështirë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP