Moderatori Blendi Fevziu ka shkuar për të parë nga brenda ambientet e Arkivit Qendror të Shtetit, ku edhe ruhen dokumentet më të rralla që ka Shqipëria.

I futur në një prej kasafortave, Fevziu prek një nga librat më të vjetër që Shqipëria ka në arkivin e saj, por vëmendjen më të madha ia merr çelësi i kasafortes ku ruhen dokumentet.

Advertisements

“Ky duhet të jetë një kuran i rrallë! Këtu kemi dorëshkrimet më të rralla. Shiko çfarë çelësi, nuk kisha parë si ky ndonjëherë…,”-tha Fevziu.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP