Të shumtë janë personazhet që janë rikthyer në puntatën e sotme të Për’puthen Prime.

Mes tyre Shqipja dhe Ina, dy nga konkurrentet më të komentuara, të cilat patën një përballje në studio për të bërë dallimin e eksperiencave të tyre.

Advertisements

Debati

Ina: I pari ka qenë me i mirë se 2, sepse nuk ka pasur fjalë ofenduese

Shqipja: unë se duroj dot fasadën, prandaj kam qenë shpërthyese. Ju e keni pasur një herë në jave dhe kjo ju jepte mundësinë të rezervohej, kurse për ne ishte e kundërta.

Advertisements

Ina: ju s’keni folur kurrë për libra. gjëra akdemike, që i bië që ju s’keni lexuar ndonjëherë apo jo..
Shqipja: është zgjdhje personale

Ina: Ti ke qene një nga vajzat që je penalizuar, dy djem që të interesuian t’i morrën të dy.

Shqipja: Më mirë që i morën

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP