Pas debatit që kishte me Julin, në një moment ndërhyri edhe Mevlani duke lëshuar një tjetër batutë për Sindin. Kjo e fundit në nerva e sipër iu afrua Mevlanit duke ngritur zërin, madje për një moment u duk sikur donte ta qëllonte.

Ndërkohë Mevlani këtë të diel ka sqaruar se çfarë ndodhi.

Advertisements

Mevlani: Mund të kisha reaguar edhe në ndonjë mënyrë tjetër, por nuk reagova fare kur më erdhi afër. Doja ta zbusja pak gjendjen. Mendova tja them një krahasim për të zbutur tonet. Se kam bërë për të keq. Por nuk mu duk ofendim. Dhe thash bëjë dhe një herë se mbase e kupton” E kuptova. Është femër mbi të gjitha.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements