Shoferi i këtij autobusi urban që bën linjën e Kombinatit në kryeqytet me sa duket e “paska me nxitim” dhe nuk i njihka rregullat e qarkullimit.

Përpos kësaj, ka bërë një manovër të rrezikshme që ka rrezikuar qytetarët dhe çdo shofer që mund të vinte nga drejtimi tjetër.

Advertisements

Ai e ka kthyer autobusin në mes të rrugës duke u ngjitur mbi trafikndarësen, gjë që ka shkaktuar jo vetëm habi, por dhe frikë tek qytetarët që ndodheshin në trotuar.

Për më shumë shihni videon e siguar nga një shofer i rastit:

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP