Ndërsa në studio diskutohej takimi i Mevlanit dhe Ledianës, Antonela ‘e ngacmon’.

Komentet në studio

Advertisements

Antonela: Po sa i mirë ke dalë sot, si pëllumb

Mevlani: Rrosh zemra

Ndërkohë që pas kësaj Antonela çohet dhe shkon ta përqafojë, ndërsa Lediana ‘e kalon’ situatën me një buzëqeshje ‘të ngrirë’.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP