L.ufta e Tretë Botërore, një tërmet katastrofik dhe një ‘anti-Krisht’ i tretë mund të jenë rezervuar për Tokën, nëse duhet të besojmë astrologun francez të shekullit të 16-të dhe orakullin Nostradamus. Parashikimet e të cilit më parë janë kredituar me parashikimin e Su.lmit të 11 shtatorit dhe ngritjen e Adolf Hitlerit.

Michel de Nostredame, emri i të cilit shpesh latinizohej si Nostradamus, ishte i njohur për librin e tij në vitin 1555 Les Prophéties, në të cilin ai ndau një total prej 942 poezish të shkurtra që parashikonin ngjarjet e ardhshme që çuan deri në vitin 3797.

Advertisements

Një seri e re dokumentare me tetë pjesë në Discovery + eksploron disa nga profecitë e tij, me ekspertë që ndajnë interpretimet e tyre novatore për të zbuluar ‘shkatërrimin që do të na shkaktohet së shpejti nga tërmetet, përmb.ytjet, zjarri, lu.fta bërthamore, sëm.undjet, goditjet e asteroideve dhe më shumë’.

Nostradamus, i cili vd.iq në 1566, besohet nga shumë të ketë parashikuar su.lmet e 11 shtatorit në Nju Jork, Zjarrin e Madh të Londrës dhe madje ngritjen e Hitlerit, midis katastrofave të tjera. Por me një total prej 942 profecish në librin e tij, disa thonë se ka edhe shumë të tjera që do të vijnë duke përfshirë një tërmet kata.strofik që do të go.dasë Kaliforninë dhe lumin Misisipi të ndahen në gjysmë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP