Ana dhe Arsimi në fund të episodit të sotëm të përputhen zhvilluan një takim 4 minuta.

Në bisedë e sipër Arsimi, që është një nga djemtë e rinj që i është bashkuar programit dhe ka dhe një djalë, tha se nëse përputhet me një nga vajzat do e marrë me vete në Zvicër.

Advertisements

Biseda

Ana: Pse je kaq i urtë?

Arsimi: Unë kam ardh tani, dhe kam ndenj më urtë

Advertisements

Ana: Rri urtë dhe pastaj sulmon?

Arsimi: Do e shohim këtë… Unë e kam ndjekur emisionin nga Zvicra dhe më ke pëlqyer.

Ana: Po pse erdhe nga Zvicra?

Arsimi: Kisha pak punë në Maqedoni, dhe pastaj vendosa të vij këtu. Ti më ke pëlqyer shumë në fillim nga pamja, por dhe nga karakteri.

Ana: Po në debate më ke parë se unë shpërthej…

Arsimi: Po të kam parë.

Ana: Më trego ndonjë gjë më shumë, ti jeton në Zvicër, si e ke menduar, do më marrësh të iki andej?

Arsimi: Unë dua të jetoj në Zvicër, dhe nëse përputhem do e marr vajzën andej.

Ana: A je fanatik? Se unë mua më pëlqen karriera, argëtimi.

Arsimi: Unë jam me mentalitetin gjysëm kështu a din, se unë jetoj në Zvicër, por jam shqiptar gjithësesi.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP