Një lajm i mirë ka pushtuar rrjetin, sa i përket ruajtjes dhe transportimit të vaksinës anti-COVID Biontech / Pfizer.

Sipas mediave të huaja, të dhënat e paraqitura nga kompanitë tek autoritetet amerikane tregojnë se vaksina mund të ruhet në temperaturat nga -15 ° C në -25 ° C, deri në dy javë, në krahasim me kushtet e mëparshme ku kërkohej transportimi i saj në temperaturën – 60 ° C dhe – 80 ° C

Advertisements

Ugur Sahin, CEO Biontech, tha se kapaciteti i magazinimit të vaksinës në temperatura të larta do të t’i japë qendrave të vaksinimit fleksibilitet më të madh, duke shtuar se kompania vazhdon të zhvillojë formulime të reja për ta bërë vaksinën edhe më të lehtë në transport dhe përdorim.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements