Një nga temat që u diskutuan në puntatën e sotme në Përputhen ishte një postim i Ledjanës në Instagram me 14 shkurt, Ditën e Shën Valentinit.

I gjithë strumbullari ishte një dhuratë që ajo kishte marrë atë datë ku në pusullë shkruhej “Më mungon”.

Advertisements

Ledjana u justifikua duke thënë se nuk e njeh personin, mund të jetë dikush që e ndjek atë nga televizori.

“Mund të jetë dikush që më ndjek por unë nuk e njoh, shihet dhe në letër që thotë qëndro kështu si je,” tha Ledjana.

Megjithatë ajo që ngriti pyetje ishte pusulla “Më mungon” që ngre pushimet se ka një lidhje jashtë.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP