Në Prishtinë dhe në Pejë, Lëvizja Vetëvendosje ka nisur festën pas përfundimit të procesit të votimeve dhe pas daljes së exit poll-eve, që e shpallin fituese këtë forcë politike.

Në Prishtinë, mbështetës të VV kanë festuar me fishekzjarrë. Ndërsa në Pejë, po festojnë më flamurin shqiptar.

Advertisements

Nga Lëvizja Vetëvendosje në Pejë është deklaruar se kanë shënuar fitore në këtë komunë me mbi 51 përqind.

“Zgjedhjet në komunën e Pejës kanë përfunduar pa asnjë incident. Në fillim kemi pasur pengesa për shkak të rrugëve, sepse qeverisja lokale dhe ajo qendrore ka shfaqur pengesa. Nga të dhënat që i kemi ne në Pejë jemi mbi 51 përqind. Eshtë hera e parë dhe vendimtare”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP