54 vite me parë, Marija një vajzë e re shkodrane dhe Gjokë Vata, një këngëtar dhe shkrimtar, përndjekur politikisht dhe i varfër, vendosën të kurorëzonin dashurinë.

Shën Valentini mbetet përherë i veçantë për ta pasi u kujton ditën e dasmës, sfidat e shumta, vështirësitë dhe tashmë momentet e bukura të jetës me nipat e mbesat.

Advertisements

Gjoka e humbi shikimin kur ishte fëmijë por ai thotë se drita e syve të tij është Marija, prandaj që në momentin e njohjes i ka kushtuar këngën “Yjet që adhuroj”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP