Fakulteti i Histori-Filologjisë ka marrë këtë të hënë vendimin për një mundësi të dytë për të gjithë studentët të cilët nuk mund të marrin pjesë në sezonin e parë.

Sipas vendimit sezoni ekstra do të zhvillohet nga data 15-21 mars 2021.

Advertisements

Bëhet me dije se vendimi është marrë pas bisedimeve të Ministrisë së Arsimit dhe Rektorit të Universitetit të Tiranës.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP