She.rr në Për’puthen! Atdheu e Eri sul.mojnë Antonelën: O aktore, me mua nuk ke shans ti

Një debat i nxehtë nisi mes Antonelës dhe Atdheut. Ku të dy akuzonin njëri-tjetrin se kush i tha i pari për takim që pasoi dhe me zën.kë me Erin.

Advertisements

Atdheu: O aktore unë të refuzova ty, kurrë në jetë s’ke shans me mua

Antonela: Po po Atdhe, thuaj që je xheloz se pu.tha Mevlanin.

Antonela-Erit: Prandaj më ke thirr në telefon kur do dalim të bëjmë takim

Advertisements

Eri: O ti masht.ruese, kur të kam marrë unë ty moj, në fillim kam dash ta zgjedh po.

Antonela: Ai më ka thënë mua kur do bëjmë takim, se do marr helikopterin.

Eri: Ti ke ardh për lojë, si sillesh sot, s’bën sot. Ta jap gjithë pasurinë time, trego telefonin o masht.ruese!

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP