Shumë qytetarë në vende të ndryshme kanë pasur fatin që të marrin vak sinën kundër koronavirusit.

Por të gjitha ata që vaksinohen mund të përballen me disa efekte anësore, të cilat konsiderohen të lehta dhe janë të parashikuara nga shkencëtarët.

Advertisements

Ekspertët, shenjat pas va ksinimit i kanë quajtur normale, pasi tregojnë që trupi po ndërton përgjigjen imune që nevojitet për tu mbrojtur nga virusi.

Këto janë shenjat më të zakonshme pas vak sinimit: dhimbje, ënjtje ose skuqje pas vaksinimit; ethet e lehta; dridhje; lodhje; dhimbje koke; dhimbje të muskujve dhe nyjave.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP