Takimi i Jasminës dhe i Rinianit është ai që po diskutohet sot në përputhen.

Por Jasmina u vonua dy orë në takim, që gjë bëri që Riniani të nervozohej pak.

Advertisements

Debati

Riniani: Ishalla ke arsye të mirë se ndryshe të përshëndes, dil me dikë tjetër. Pse jam këtu?

Jasmina: të kam zgjedhur për të njohur

Advertisements

Riniani po më ke zgjedhur pas takimit me Andin dhe Erlindin. A ke një interes ndaj meje?

Jasmina: Për sa kohë je këtu…

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP