Një ditë e tr.ishtë është sot për gazetari Aleksandër Çipa. Babai i tij, ylli i polifonisë shqiptare, Lefter Çipa ka ndërruar je.të mëngjesin e sotëm në moshën 79-vjeçare.

Gazetari i njohur shqiptar në zi, hu.mb babain e tij, princi i

Advertisements

Pas më shumë se një viti duke luftuar me sëmu.ndjen, barti i fundit i isop.olifonisë mbylli sytë ditën e sotme. Vetëm pak muaj më parë mori titullin “Nderi i Kombit” nga Presidenti i Republikës ndërsa vetëm tre ditë më parë u botua vepra e fundit e tij sa ishte gjallë “Njerëz me dritë”.

NJERIU që lartesoi këngën e bregut, që do të kujtohet gjithmonë për “Bejkë e Bardhë” apo “Këngët e atdheut tim, jam ilaç e janë sherim”, la pas nje trashëgimni të madhe me poezi e këngë për dashurinë , atdheun, shqipërinë, vajzën, detin, apo edhe tokën. Lefter Çipa ditët e fundit të jetës ishte duke punuar për një studim për isop.olifoninë.

Lefter Çipa, la pas një trashëgimi të pasur që do ti përcillet brezave.

Advertisements

Përcjellja që i bën vetes:

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP