Për shkak të një avarie në transformatorin e NST Rajonal, kanë mbetur pa energji disa fidera të NST Rajonal që furnizojnë me energji këto zona në Tiranë:

Rruga “Don Bosko” (Pallate prane shkolles Qazim Turdiu),Rruga “Jordan Misja”, rruga “Asim Vokshi”, rruga “Haxhi Hysen Dalliu”,

Advertisements

Rruga e Barrikadave, zona pranë kolegjit “Harry Fulzt”, ,pranë maternitetit “Mbreteresha Geraldinë”, xona Laprake (Rr Pandi Dardha, Rexhep Preza, Koli Bano, Lord Bajron, Gjergj Legisi,Marin Barleti, Mati Logoreci,Rr S.Bruzi)

Paskuqan,Koder Kamez,Bathore (pjeserisht),Universiteti I Kamzes, Allias, Qesarat, Zogui Zi, Ana e majte e rrugës “Muhamet Gjollesha” deri tek 21 Dhjetori, Paskuqan,Babrru. Grupet e punës po punojnë per riparimin sa me shpejt të avarisë e rikthimin e energjisë tek të gjithe abonentët.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP