Një gjest i papritur ka ndodhur në një studio televizive gjatë një transmetimi ‘live’.

Në televizionin ATV në Turqi, nëna e një vajze të humbur ka që.lluar me këpucë ndaj personit që dyshohet se ka gisht në zhd.ukjen e saj.

Advertisements

Pasi i v.diq bashkëshorti, 18-vjeçarja Gül?en Caymaz shkoi të jetonte pranë nënës së saj me dy fëmijët, por një ditë ajo u zh.duk papritur.

Vajza i tha të afërmve që ajo kishte shkuar të takonte të dashurin, një burrë i rritur, i cili ishte thirrur në emision gjatë ditës së sotme nga nëna të resë që ka humbur.

Në debat e sipër nëna ka që.lluar me këpucë ndaj burrit që dyshohet se ka gisht në zhdukjen e vajzës së saj, për të cilën nuk ka gjurmë që prej 8 vitesh.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP