Demi: Dielli do të udhëtojë nëpër shtëpinë tuaj të fshehtë në mbyllje të datës 17 shkurt, ndërsa karma dhe prapaskenat do të punojnë për ju në shumicën e muajit, kështu që nuk do të befasoheni nëse ju duhet të lëshoni diçka nga vetgja ose të falni dikë me të cilin keni konflikte. Cilido të jetë rasti, ky është shansi që t’i lini gjërat të shkojnë dhe të merrni kohë pushimi për veten para kthimit tuaj diellor përgjatë muajit. Urani është në ndikim të shenjës suaj përgjatë shkurtit, ndaj dukshëm asgjë nuk të do të jetë e qëndrueshme apo e lehtë për ju.

Virgjëresha: E kemi thënë edhe më parë këtë gjë: nuk ka asgjë të përsosur për Virgjëreshën në këtë jetë. Përveç kësaj, kur ishte hera e fundit që morët pak kohë për veten? Ditët e shëndetit mendor janë gjithmonë të nevojshme dhe me diellin që kalon përmes shtëpisë së tetë të dyshimtë të se ksit, transformimit dhe burimeve të përbashkëta për pjesën më të madhe të muajit, ka gjasa që të kaloni disa ndryshime të mëdha gjatë kësaj kohe. Mos e luftoni këtë situatë, Virgjëreshë. Lëreni të ndodh dhe mos kini frikë të jeni të pambrojtur.

Advertisements

Bricjapi: Çfarë ju bën të ndiheni të sigurt? Me diellin që shndërrohet në shtëpinë tuaj të katërt komode, të familjes dhe të themeleve emocionale për pjesën më të madhe të muajit, ka të ngjarë të ndiheni pak më keq se zakonisht. Domethënë, do të kalosh shumë kohë në vetmi dhe në komoditetin e shtëpisë tënde, sesa të rrethuar nga njerëzit, kështu që ka patjetër disa gjëra që ju duhet të rishikoni, në lidhje me strukturën dhe bazën tuaj aktuale.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements