Një debat i nxehtë nisi mes Antonelës dhe Atdheut. Ku të dy akuzonin njëri-tjetrin se kush i tha i pari për takim që pasoi dhe me zënkë me Erin.

Atdheu: O aktore unë të refuzova ty, kurrë në jetë s’ke shans me mua

Advertisements

Antonela: Po po Atdhe, thuaj që je xheloz se putha Mevlanin.

Antonela-Erit: prandaj më ke thirr në telefon kur do dalim të bëjmë takim

Eri O ti mashtruese, kur të kam marrë unë ty moj, në fillim kam dash ta zgjedh po.

Advertisements

Antonela: Ai më ka thënë mua kur do bëjmë takim, se do marr helikopterin

Eri: Ti ke ardh për lojë, si sillesh sot s’bën sot. Ta jap gjithë pasurinë time, trego telefonin o mashtruese

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP