Një person rreth 30 vjeç, pjesë e komunitetit rom, ka rënë në kontakt me rrymën elektrike duke gjetur vdekjen e menjëhershme.

Ngjarja ka ndodhur në zonën e Shkozës në Tiranë.

Advertisements

Vendngjarja ka bërë të pamundur që ambulanca të shkojë aty, pasi rruga është e bllokuar për lëvizjen e automjeteve për shkak të rrëshqitjes së dherave.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements