Dje pati shumë diskutime në përputhen kur u transmetua puthja e Atdheut me Sarën që në takimin e tyre të parë.

Ndërkohë sot u transmetuan disa prapaskena nga takimi i tyre, ku Sara kërkoi të përësëritej një pjesë, pasi i dukej vetja shumë e dashur.

Advertisements

Sara: Më duket vetja si.. s’po them emra më mirë

Atdheu: Si kush?

Sara: E di vetë ti

Advertisements

Bora: Pse po dilje nga vetja, pse thua kështu?

Sara: Po se se kam tip që të shprehem aq shumë, ndërsa këtu është formati i tillë …

Bora: Kush është vajza që t’i nuk do ti ngjash këtu?

Sara: Nuk e krahasoj vetëm me asnjë.

Arjani: Tani që e pe veten në ekran, a tu duk vetja më mirë?

Sara: Mmua mu duk si vetja.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP