Është ndarë nga jeta në moshën 57-vjeçare kryetari i Këshillit Bashkiak të Kavajës Ramazan Cara.

Kryetari i Këshillit Bashkiak të Kavajës, nuk mundi të fitojë bet ej ën për jetën me vi rusin v r a sës C ovid19.

Advertisements

Ai ishte i shtruar prej disa ditësh në një spital Covid në Tiranë, por pavarësisht kujdesit dhe përpjekeve të mjekëve nuk ka mundur dot që të mpo shtë Covid, duke lënë pas dhim bje te familjarët, por edhe qytetarët e Kavajës, të cilët e përshkruajnë si një mik të mirë, dhe intelektual aktiv.

Përpara se të zgjidhej në postin e Kryetarit të Këshillit Bashkiak, Cara ka shërbyer për disa mandate dhe si anëtar, nga radhët e Partisë Socialiste, ndërsa ka qenë një emër i njohur për komunitetin lokal.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP