Zv.kryeministri malazes Dritan Abazoviç ka uruar Kosovën për ditën e Pavarësisë, duke u shprehur: “Ju dërgoj urimet e mia më të sinqerta me rastin e Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës”

Ai tha se Kosova po feston këtë festë në kushte të vështira të shkaktuara nga pandemia COVID-19, megjithatë vuri në dukje se ai ishte i bindur se pandemia i kishte afruar ata dhe u kujtoi atyre vlerat thelbësore që duhet të trashëgohen.

Advertisements

“Duke vlerësuar marrëdhëniet miqësore dhe fqinjësore midis dy vendeve tona, ne po shohim përpara për bashkëpunim që do të sjellë përfitime për qytetarët e Malit të Zi dhe Republikës së Kosovës,” tha Abazoviç.

Abazoviç përgëzoi qytetarët e Kosovës për zgjedhjet e suksesshme parlamentare më 14 shkurt, të cilat, siç deklaroi ai, ishin një shembull i demokracisë dhe vullnetit të shprehur lirisht të qytetarëve.

“Merrni shprehjet e respektit tim më të lartë dhe përshëndetjet e përzemërta,” përfundoi Abazoviç.

Advertisements

Por në Beograd ky urim nuk është pritur mirë, e kjo mund të shihet në titujt e mediave lokale:

“Abazovic përgëzoi pavarësinë e të ashtuquajturës Kosovë”, “Abazovic uroi ‘pavarësinë’ e Republikës së rreme të Kosovës”, “Kjo është faleminderit për donacionet”, “Abazovic uroi pavarësinë e njëanshme të Kosovës “, janë vetëm disa nga titujt në mediat serbe.
Zv.kryeministri malazes Dritan Abazoviç ka uruar Kosovën për ditën e Pavarësisë, duke u shprehur: “Ju dërgoj urimet e mia më të sinqerta me rastin e Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës”

Ai tha se Kosova po feston këtë festë në kushte të vështira të shkaktuara nga pandemia COVID-19, megjithatë vuri në dukje se ai ishte i bindur se pandemia i kishte afruar ata dhe u kujtoi atyre vlerat thelbësore që duhet të trashëgohen.

“Duke vlerësuar marrëdhëniet miqësore dhe fqinjësore midis dy vendeve tona, ne po shohim përpara për bashkëpunim që do të sjellë përfitime për qytetarët e Malit të Zi dhe Republikës së Kosovës,” tha Abazoviç.

Abazoviç përgëzoi qytetarët e Kosovës për zgjedhjet e suksesshme parlamentare më 14 shkurt, të cilat, siç deklaroi ai, ishin një shembull i demokracisë dhe vullnetit të shprehur lirisht të qytetarëve.

“Merrni shprehjet e respektit tim më të lartë dhe përshëndetjet e përzemërta,” përfundoi Abazoviç.

Por në Beograd ky urim nuk është pritur mirë, e kjo mund të shihet në titujt e mediave lokale:

“Abazovic përgëzoi pavarësinë e të ashtuquajturës Kosovë”, “Abazovic uroi ‘pavarësinë’ e Republikës së rreme të Kosovës”, “Kjo është faleminderit për donacionet”, “Abazovic uroi pavarësinë e njëanshme të Kosovës “, janë vetëm disa nga titujt në mediat serbe. Top Channel

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP