Saimiri dhe Generda kanë kaluar çaste shumë të bukura dhe romantike me njëri-tjetrin në jug të Shqipërisë, në det.

Veç të tjerash ata kanë folur për rëndësinë e familjes në jetë, teksa i kanë kërkuar njëri-tjetrit këngën me të cilën do ta përshkruanin marrëdhënien e tyre.

Advertisements

Generda: Do doja të dija nga Saimiri se me cilën këngë na përshkruan ne të dy.

Saimiri: Nuk e di a e ke dëgjuar këngën e Enrique Iglesias, “Hero”.

Generda: Do jesh heroi im?

Advertisements

Saimiri: Shpresoj! Ke menduar një këngë që të na e dedikoje ne të dyve?

Generda: Është ajo kënga e Loredanës.

Saimiri: E kishe imagjinuar se do ishe deri këtu?

Generda: Po sepse e di me çfarë qëllimesh kam ardhur. Dhe jo sepse kishte edhe shumë vajza të tjera dhe këtë nuk mund ta parashikoja, ishte 50% me 50%.

Saimiri: Mendoj edhe ti ke arritur një pikë në jetë që ke plotësuar disa ëndrra dhe do të krijosh një familje.

Generda: Në jetë nuk mund të realizohesh asnjëherë aq sa do. Ka njerëz që arrijnë dhe të tjerë që nuk arrijnë. Unë çfarë kam dashur e kam bërë dhe një nga qëllimet është të krijoj familjen time.

Saimiri: Familja është gjëja më e rëndësishme në botë. Unë u kënaqa shumë sot me ty, kalova më bukur nga çfarë e mendova.

Dua të dish që çdo gjë që kam thënë, apo kam bërë deri tani, ka qenë e vërtetë sepse kështu e kam ndjerë. Shpresoj që të të kem dhënë atë sigurinë që ty të duhet për të realizuar ëndrrën që kemi.

Generda: Pa diskutim që ma ke dhënë, sidomos sonte, dhe unë jam ndjerë shumë mirë me ty dhe të falenderoj.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP