Tire Alldervishaj, sanitarja e Shefqet Ndroqit, e cila i mori 8 milion lekë një vajze që të përkujdesej për mamnë e saj ka apeluar vendimin e shkallës së parë ditën e premte, duke kërkuar lirinë.

55-vjeçarja ka depozituar kërkesën në Gjykatën e Apelit nëpërmjet avokates së saj mbrojtëse, ku kërkon masë më të butë sigurie. Ndërkohë, që gjykata nuk ka cakatuar ende datën për zhvillimin e kësaj seance.

Advertisements

Kërkesa për lirimin e 55-vjecares është bërë me argumentin se ajo sa ka kaluar CO VID-19, dhe nuk është negativizuar ende, ndërkohë që prej disa javësh në vendin tonë nuk bëhet më testi i dytë për negativizimin, dhe periudha e izolimit në rast infe ktimi me koronav irus është 10 ditë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements