Nga 26 janari, personat që do të udhëtojnëme avion drejt Amerikës, duhet që me vete të kenë me patjetër testin negativ kundër Covid-19.

Lajmin është bërë nga Ambasada Amerikanë në Tiranë, në një postim në rrjetet sociale, e cila njofton të gjithë qytetarët që dëshirojnë të udhëtojnë drejt SHBA duket të ketë test negativ për OCVID-19 me vete.

Advertisements

“Duke filluar nga 26 janari, nëse udhëtoni me avion nga një vend tjetër drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ju duhet të paraqisni një rezultat negativ testi COVID-19 ose prova që e keni kaluar COVID-19 përpara se të udhëtoni. Mësoni më shumë mbi kërkesat për udhëtim duke klikuar këtu.”– thuhet në njoftim.

COVID është shumë i përhapur në SHBA, me më shumë se 22 milion raste të raportuara deri më tani, duke dhe më shumë se 375,000 vik tima.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP