Një ab uzim s*ksual ka ndodhur në zonën e Vorës pranë kryeqytetit, ku një e mi tur dys hohet se është ab uzuar s*k sualisht nga një 25-vjeçare.

Sipas dëshmive të para 25-vjeçarja ka de tyruar të mit urën që të dh unojë veten. Ka qënë e mi tura ajo që ka deno ncuar rastin në polici e det yruar nga prindërit e saj të cilët mësuan ngjarjen e rëndë.

Advertisements

25-vjeçarja e ka ftuar 16-vjeçaren në banesën e saj dhe ka ab uzuar s*k sualisht me të. E mitura ka treguar në polici se është dh unuar sistematikisht psikologjikisht nga e reja ndërsa është dety ruar që dhe ta dh unojë veten e saj.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements