Sherri Melisa-Mevlan ka vazhduar edhe sot në Përputhen Prime. Javën që lamë pas u pa tek Melisa një zëmërim i paparë pas takimit të Mevlanit dhe Ledianës ku ai i dedikoi dhe një këngë.

Debati

Advertisements

Melisa: Mos e merr për xhelozi, por zhvlerësim

Mevlani: Po pse

Melisa: se ke menduar se më kë gatu, se është aty gati çdo herë. jam shumë e sigurt për pafytërësinë tënde.

Advertisements

Mevlani: Mua mos ofendo

Melisa: Nuk do ndalem sa të mundem do të ofendoj për atë se çfarë ke bërë

Mevlani; pse?

melisa: po përse u çove në këmbë, ke frikë se s’mbrohet dot ajo?

Mevlani: Jo thjesht u çova për të sqaruar dhe qetësuar situatën Mos më fol gjithë ironi, mos më bëj si profesoreshë.

melisa: Aman të lutem mos na bëj meme.

Mevlani: po ta shpjegoj cdo kush ka të drejtë të thojë atë se çfarë do, edhe Lediana. Ti u revoltove pse i dedikova këngë

Melisa: kur vjen puna ke shpall një lloj mundimi kurse ndaj meje asgjë. Vjen dhe del në takime me mua krejt në rregull dhe pastaj… S’do rregullohet asgjë mes nesh ta dish.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP