Komitetit Teknik i eksperëtëve: Kemi një rritje të numrit të rastve në Bashki.

Janë të shtruar në spitalet Covid-9, ku ka pasur rritje të rasteve e të infektuarve, megjithatë është një rritje e qëndrueshme. Duhet të tregjojmë kujdes. Në 14 ditët e fundit janë shtruar 273 pacientë. Në dy javët e fundit janqë 33 persona që janë në kujdesin intesiv. Në tërësinë e vlerësimit epideomologjik, vlerësohet një rritje e qëndrueshme e pozitivitetit, rritja e rastve vjen si pasojë e festave të fund vitit. Vijojnë që të bëhën tetstet e shpejta dhe testet PCR. Do të kemi në zbatim masat që janë vënë deri më tani, do të vijojë puna për testimet.

Advertisements

vijon….

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements