Një profesor ka dhënë dorëheqjen pasi disa nga studentët e tij u ankuan se ai kishte bërë marrëdhënie sek suale përpara tyre.

Ngjarja ndodhi në Urbino, ku një mësues nga Akademia e Arteve të Bukura gabimisht la kamerën hapur gjatë procesit mësimor.

Advertisements

Ai u kishte shfaqur një video studentëve dhe duke menduar se ata janë të zënë duke parë videon, mori pak kohë për të kryer marrëdhënie sek suale me partneren e tij. Por në të vërtetë videoja nuk u ishte shfaqur studentëve dhe ata kishin parë çdo veprim të profesorit të tij.

Sidoqoftë, kamera në internet filmoi gjithçka që ndodhi në dhomën e tij dhe djemtë panë gjithçka.

Profesori pasi e kuptoi gabimin e tij, shkroi një letër faljeje dhe dha dorëheqjen.

Advertisements

Ngjarja ka ndodhur pak para Krishtlindjeve, por mediat e huaja e raportuan së fundmi.

Drejtori i akademisë Luca Cesari e bëri të ditur historinë me një shënim zyrtar në të cilin e përcakton atë si “një profesor të shkëlqyeshëm, gjithashtu shumë popullor, i respektuar sigurisht nga studentët”.

“Ne menjëherë takuam studentët për të dëgjuar ndjenjat e tyre, aspak të hollësishme për këtë. Më pas thirrëm profesorin i cili e kuptonte në mënyrë të përsosur pozicionin e studentëve dhe institucionit, duke dhënë dorëheqjen spontanisht dhe me vetëdije”,- tha drejtori.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP