Një lajm i hidhur vjen pë sportin shqiptar, bëhet me dije se ka ndërruar jetë në moshën 61-vjeçar ish-arbitri shqiptar, Ylli Cufe.

Ish-gjyqtari i Kolegjiumit të Korçës vd iq si pasojë e in farktit. Lajmi ka hid hëruar ambjentin futbollistik në Shqipëri.

Advertisements

Cufe ka gjykuar në Kategorinë e Parë për 10 vite (1990-2000). Ai vlerësohet për sjelljen korrekte dhe profesionale si dhe për respektimin e traditës së arbitrave korçarë në futboll.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP