Në disa foto të siguruara nga Dosja.al shihen disa pjesë të parkut kombëtar të Drilonit të cilat janë të mbështjella nga “pëlhura e bardhë” e borës.

DRILON-Parku i Drilonit është mbuluar nga bora. Në disa foto të siguruara nga Dosja.al shihen disa pjesë të parkut kombëtar të Drilonit të cilat janë të mbështjella nga “pëlhura e bardhë” e borës.

Advertisements

Por kjo nuk i ka ndaluar turistët që ta vizitojnë atë. Në Drilon ka akoma turistë të duan të vizitojnë dhe të shohin bukuritë e vendit. Driloni është ende një nga pikat më atraktive për turistët.

Reshjet e borës dhe temperaturat e acarta kanë mbërritur në vendin tonë në fillim të këtij viti. Shumë vende janë të mbështjella nga bora por gjithashtu ka dhe rrugë që janë të pakalueshme.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP