Kthehemi pas në kohë kur ushtaret vajza zakonisht shërbenin në role ndihmëse dhe ishin larg operacioneve ushtarake gjatë Lu ftës së Parë dhe të Dytë Botërore.

Në ditët e sotme, gratë ushtarake nuk njohin kufij, ato shërbejnë në ushtri, në marinë, në forcat ajrore, në policinë ushtarake dhe në shumë zona. Ushtaret gra janë po aq të afta sa ushtarët meshkuj dhe ato kanë edhe një plus, duken të mahnitshme.

Advertisements

Më poshtë do të keni mundësinë të shikoni disa nga ushtaret më s*ksi që ju kanë parë sytë.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP