Bie qeveria e kryeministrit Giuseppe Conte në Itali, Matteo Renzi tërheq 2 ministrat e tij nga kabineti qeveritar.

Kjo është herë e dytë që bie qeveria e kryemministrit Giusepe Conte. Tani është hapur një krizë e madhe qeveritare në Itali në mes të një situate tjetër të veshtirë si ajo e pandemisë.

Advertisements

Do të shihet në ditët në vazhdim nëse conte do të arrijë të ketë përsëri mazhorancën apo itali do shkojë në zgjedhje të parakohshme

Përplasja kishte filluar prej disa javësh për menaxhimin e fondit të BE.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP