Gazetari investigativ Artan Hoxha ka publikuar foton e ate nta torit të Preng Gjinit. I ftuar në studion e “Abc News”, Hoxha tha se au tori ka folur në italisht, është i gjatë dhe dy sh ohet se kemi të bëjmë me një të huaj dhe jo shqiptar. Hoxha shtoi se edhe pas ngjarjes, ai është filmuar nga kamerat teksa ikën në këmbë.

“Ky është autori i mi n ës së telekomanduar të Preng Gjinit. Ky ka hyrë në lokal ka folur italisht, është me flokë të gjata, personi që shikoni në foto është një person i gjatë. Duket që është i shkujdesur. Ka qëndruar në të njëjtën objekt ku ka që l l uar Preng Gjini. Ka komunikuar në italisht. Dhe ky personazh shfaqet mbrapa në skenën e kr i mit. Në pamjen tjetër ky shfaqet në një distancë jo më larg se 70 metër nga veni ku ka ndodhur shp ër th imi. Ka pasur pamje vizive me v ik timën. Ndalon një moment kur ka ndodhur shp ërt himi. Tenton të afrohet pak, që a ka qenë i saktë dhe më pas shfaqet duke u larguar lirisht në pjesë e urës së Vasil Shantos. Ikën në këmbë. Është te lokali ku ka ndenjur Gjini me kushëririn e vet, dhe te skena e k ri mit. Lëvizjet e tij të krijojnë dy shimet se ai është ek zeku tori. Por identifikimi deri më tani nuk është bërë. Kemi të bëjmë me një at enta tor që dy sh ohet të jetë i huaj, pasi ka folur italisht”, u shpreh Hoxha.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP